KategóriákMárkák

Szállítási feltételek

Vissza az előző oldalra1. Szállítást kér:

A csomagolási költségeket nem számoljuk fel, a szállítási költség azonban Önt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik. Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

a.) Szállítás futárszolgálattal, utánvéttel:

A szállítás költsége ebben az esetben a szállított áruk tömegétől és méretétől függ, a szállítási távolságtól nem. Az alábbi táblázat tartalmazza a tájékoztató jellegű szállítási költségeket 0-30 kg súlyú és legfeljebb 70 cm hosszú küldemények esetében

Küldemény tömege Bruttó Ft / küldemény
0 – 5 kg 2.150.-
5 - 20 kg 2.500.-
20 - 30 kg 3.300.-

A szállítható küldemények tömeg- és mérethatárai a szállítási eszköz figyelembe vételével a következők:

  • gépkocsival történő szállítás esetében a postai küldemények maximális súlya 30 kg/db, raklapos küldemények esetében maximális súly 1000 kg/raklap és 1800 mm magasság lehet, beleértve a raklap magasságát is.
  • a küldemény maximális hossza 200 cm lehet, a három különböző oldalbeli kiterjedése együttesen nem haladhatja meg a 300 cm-t.

A 30 kg súly és/vagy 70cm hossz feletti küldemények esetében a küldemény jellegétől függően, egyedi ajánlatot adunk a megrendelés szállítási költségére. Ügyfélszolgálatunk, minden esetben megrendelése visszaigazolásakor tájékoztatja Önt a végleges szállítási költségről.

Kiszállítás a küldemény feladását követő 1. munkanapon 7:30-17 óra között történik. Jelen szállítási feltételeket a szállító jogosult egyoldalúan módosítani.

Kérjük a csomag és tartalmának sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

b.) Forgalmazó saját járművel szállítja a megrendelt árut:

Forgalmazó a megrendelővel történt előre egyeztetett időpontban saját gépjárművével szállítja a megrendelt árut.
Megrendelésének szállítási költségéről minden esetben a megrendelés visszaigazolásakor tájékoztatjuk Önt.

Tájékoztatjuk, hogy egyes termékeinket meghatározott rendelési mennyiség felett ingyenesen tudjuk szállítani az ország egész területén. Amennyiben az Ön megrendelése esetén erre lehetőség van, Ügyfélszolgálatunk a megrendelés visszaigazolásakor erről tájékoztatást ad.

2. Szállítást nem kér:

a.) A termékek személyes átvétele ügyfélszolgálatunkon:

Lehetőség van arra is, hogy megrendelését a forgalmazó ügyfélszolgálatán személyesen vegye át. Ebben az esetben a megrendelés leadását követően a forgalmazóval történt időpont egyeztetés alapján vehetőek át a megrendelt termékek. Erről a forgalmazó minden esetben értesítést is küld.

Ügyfélszolgálatunk címe: Túra-Truck Kft. Építők Áruháza 2840 Oroszlány, Vasút u. 2. Tel: 34/362-848 vagy 30/217-0847 (H-P 8-17 óráig)

Vissza az előző oldalra

Kosár
Termékek:0 db

Összeg:0,-Ft
Kosár részletes tartalma
Mesterkatalógus Hasznos ötletek