KategóriákMárkák

Rólunk

A Túra-Truck Kft. 1995-ben indult, azzal a céllal, hogy Oroszlány és térségének építőanyag keresletét a lehető legmagasabb szinten kiszolgálja. Vállalkozásunk kezdetben tüzelőanyag-kereskedelemmel foglalkozott, majd a növekvő igényeknek megfelelően fokozatosan bővítette termékkínálatát.

2006-ban nyitottuk meg fürdőszoba és burkolat bemutatótermünket Oroszlányban, ahol közel 200m2-en felkészült munkatársakkal, kiváló minőségű termékekkel várjuk vásárlóinkat. Telephelyünkön 8000m2-en, közel 7000 termékkel állunk rendelkezésre. A téglától az utolsó csavarig vásárlóink mindent megtalálhatnak, mire az építéshez, felújításhoz szükségük lehet. A termékek gyors és pontos kiszállítását saját teherautóinkkal biztosítjuk.

A Túra-Truck Kft. Építők Áruháza, folyamatos minőségi fejlesztéseinek, teljes körű termékválasztékának, színvonalas szolgáltatásainak, munkatársai vevőorientáltságának és szakmai felkészültségének, valamint a vevőkkel,kivitelezőkkel kialakított kiváló kapcsolatainak köszönhetően, ma Komárom-Esztergom megye egyik meghatározó építőanyag kereskedésévé vált.

Az internetes kereskedelem fejlődésével elengedhetetlen, hogy cégünk termékei az interneten is elérhetőek legyenek, időt és pénzt megtakarítva ezzel vásárlóinknak. Ennek szellemében hoztuk létre webáruházunkat az Építőkáruháza.hu oldalon. Meggyőződésünk, hogy virtuális áruházunk termékkínálatának folyamatos bővítésével, lépést tartva az építőipar fejlődésével még szélesebb körben tudjuk ellátni Magyarország lakosságának építőipari termékek iránti keresletét.

Az Építőkáruháza.hu csapata

Kosár
Termékek:0 db

Összeg:0,-Ft
Kosár részletes tartalma
Mesterkatalógus Hasznos ötletek